Cautare

4840 de rezultate pentru "avort 2007" (3.78 secunde)
Punctul culminat al acestui "joc periculos" de contre nu este insa maine sau poimaine - gratie integrarii asteptata in ianuarie 2007. Potrivit democratilor, mariajul "cu cantec" si scandal dintre PNL si PD va lua sfarsit la inceputul lui februarie 2007.
El a adaugat ca nu agreeaza ideea alegerilor anticipate dupa 1 ianuarie 2007 si nici dupa Raportul de tara din mai. "Acest pas ar fi o nebunie, deoarece pana la 1 ianuarie 2007 exista o serie intreaga de responsabilitati de aplicat in regim de urgenta.
Varstnicii saraci, fara nici un fel de venituri sau cu indemnizatii la limita subzistentei, ar putea primi, de la 1 ianuarie 2007, un ajutor banesc de la stat.
Presedintele Comisiei Europene si comisarul european pentru Extindere au felicitat ieri personal autoritatile de la Bucuresti pentru raportul de monitorizare de la Strasbourg, dar i-au indemnat pe oficialii romani sa puna osul la treaba pentru a duce Romania in Uniunea Europeana in 2007.
Aflat la Craiova pentru o intalnire cu mai-marii administratiei doljene, raportorul general al bugetului Uniunii Europene pe anul 2006, europarlamentarul Giovanni Pittella, s-a declarat optimist in privinta sanselor Romaniei de a intra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
Precizam ca din punct de vedere legal, in Romania stagiul militar obligatoriu nu a fost desfiintat, ci doar supendat in anul 2007. ... Romania suspenda in anul 2007 obligativitatea efectuarii stagiului militar.
Cu acest prilej, s-a convenit ca in 2007 militarii americani sa fie dislocati in bazele de pe teritoriul Romaniei deja stabilite.
Ioan Oltean, vicepresedinte al PD, a anuntat ieri ca democratii nu vor iesi de la guvernare, dar vor forta anticipate dupa 1 ianuarie 2007 si nu vor mai guverna cu PNL. ... "Imediat dupa aderarea la UE, la 1 ianuarie 2007, pasivitatea noastra va inceta.
Anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, posibil premier democrat, liste comune cu PNL cu paritate decisa de sondaje - acesta a fost mesajul transmis de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, la scoala de vara a tineretului democrat.
"Eu am crezut ca cel mai potrivit ar fi fost sa organizam alegerile pentru europarlamentari inaintea aderarii, ca sa stim exact pe cine trimitem dupa 1 ianuarie 2007 in Parlamentul European", a spus Orban.
Autoritatea Electorala va cheltui in 2007 o suma mult mai mare comparativ cu cea alocata in acest an de la bugetul de stat, majorarea fiind de la 5,2 milioane de lei la 13,8 milioane de lei in 2007, urmand ca in peri-oada 2008-2012 alocatia bugetara sa se mentina constanta in jurul sumei de 14 milioane de lei.
In calitatea sa de membru a Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2007 Romania va avea un comisar european, iar lupta care se duce pentru ocuparea acestui post a inceput deja.
In replica la afirmatiile presedintelui Traian Basescu, viceliderul social-democrat a precizat ca dupa 1 ianuarie 2007 parlamentarii romani la Bruxelles si Strasbourg vor avea toate drepturile, inclusiv drept de vot.
Daca deputatii lucreaza repede s-ar putea ca proiectul sa fie adoptat pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, astfel incat Guver-nul - care va avea la dispozitie 90 de zile pentru pregatirea alegeri-lor - sa fie gata sa organizeze alegerile pentru PE in martie-aprilie 2007, a explicat ieri presedintele Asociatia Pro Democratia, Cristian Parvu-lescu (foto).
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca proiectul de buget pe 2007 aprobat de Guvern pentru CNSAS prevede achizitionarea unui nou sediu pentru aceasta institutie.
Presedintii celor doua Comisii de Sanatate din Parlamentul Romaniei, deputatul Mircea Ifrim (PRM) si senatorul Dan Sabau (PNL), au precizat ieri ca bugetul pentru sanatate pe 2007 este cel mai bun buget de pana acum, dar nu suficent in comparatie cu tarile din UE.
Deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL si membru al Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor, a declarat ieri ca proiectul de buget pe 2007 "este cel mai bun din toti aniiĀ 'si, in ciuda numeroaselor amendamente aduse in principal de deputatul PRM Gheorghe Flutur, a fost parcurs foarte repede, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie finalizata dezbaterea lui in comisie pentru a fi supus votului in plen.
Partidul Conservator va decide in cadrul Biroului Politic asupra propunerii presedintelui formatiunii, Dan Voiculescu, de a nu vota bugetul de stat pe 2007, a anuntat ieri deputatul PC Eduard Hellvig.
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
Romania, care se va alatura Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2007, va fi o "surpriza agreabila" pentru Europa, a declarat presedintele Basescu la o intalnire cu presa straina, citat de NewsIn.
google-analytics.com